Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Aktuality > ČEZ - Zrušení výlepů letáků při oznamování plánovaných odstávek od 1.1.2021

ČEZ - Zrušení výlepů letáků při oznamování plánovaných odstávek od 1.1.2021



 

Dobrý den,

 pravděpodobně jste již v tisku anebo v rádiu zaznamenali naši informační kampaň Léta s letáky končí. Je to skutečně tak, od 1.1.2021 dojde ke zrušení výlepu papírových oznámení k plánovaným odstávkám elektrické energie.

https://www.cezdistribuce.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/376.html

 Stávající způsob oznámení odstávky na obce e-mailem zůstává nezměněn a i nadále budete dostávat informaci cca. 20 dnů před odstávkou. Naopak připravujeme vylepšení tohoto způsobu oznamování a od ledna by se měla na web vrátit i možnost stáhnout oznámení o odstávce v pdf.  

Ačkoliv se snažíme širokou veřejnost o zrušení výlepů informovat, ráda bych vás poprosila o součinnost, aby se tato informace dostala i k vašim občanům. Každý ze zákazníků ČEZ Distribuce se může nechat informovat o plánované odstávce bezplatně e-mailem. Služba zároveň obsahuje možnost zasílat SMS v případě poruchy s odhadem času obnovení dodávky. Velká část z vás již tuto službu využívá, neboť funguje již od roku 2018. Nyní jsme registraci ještě více zjednodušili, aby si službu uměl nastavit doopravdy každý. 

Pro obce, města a jejich příspěvkové organizace, zejména školy a školky ráda s nastavením služby pomohu, případně přímo nastavím, pokud mi dodáte podklady.  

 V případě dotazů jsem vám samozřejmě k dispozici a ráda dovysvětlím a pomohu. Nejčastější dotazy a odpovědi k nim k této problematice naleznete i zde: https://www.cezdistribuce.cz/cs/otazky-a-odpovedi.html,

 S přáním příjemného dne

Eva Zubričanová, Regionální reprezentant | Obsluha pro veřejný sektor

ČEZ Distribuce, a. s.

Teplická 874/8

405 02  Děčín

 mobil: +420 724 754 239

e-mail: eva.zubricanova@cezdistribuce.cz

www.cezdistribuce.cz

 

    Příloha: ČEZ Distribuce, a.s. končí s letáky

1.JPG

2.JPG